Op de huishoudbeurs (vraag me verder niet waarom ik hier was haha…) was een stand waar ze de Magic Wimpers aan het verkopen waren. Nieuwsgierig als ik was ging ik in een stoel zitten en liet het product op me testen. Ik ben erg gevoelig voor verkooppraatjes, dus uiteraard kocht ik het product.

Het product
De Magic Wimpers dus… de naam is lekker fout en het ontwerp van het product eigenlijk ook 😉
Toch betaal je nog 19,95 voor het product, dus de prijs is nou ook weer niet super goedkoop.

magic wimpers review

Hoe verliefd ik ook ben op blushes, lipstick en highlighters.. er is maar één make-up product waar ik echt niet zonder zou willen leven en dat is mascara.

Door mijn blonde haar zijn mijn wimpers van zichzelf ook super licht, waardoor ik er zonder mascara meteen uitzie alsof ik een flinke griep te pakken heb en 3 nachten niet geslapen.

magic wimper review

– Opgemaakt, maar zonder mascara… (aka nog steeds een blote billengezicht) – 

magic wimpers review

– Blonde wimpers zonder mascara – 

Ik moet het dus echt van mascara hebben om mijn ogen een wakkere uitstraling te geven, dus iedere vorm van extra boost aan mijn wimpers is welkom. Geeft de Magic Wimpers mijn ogen die magische bambi-ogen uitstraling?

magic wimpers review

Tijd om eerst mijn gewone mascara aan te brengen, ik gebruik al jaren Le Volume van Chanel.

magic wimpers review

Ik breng altijd een paar laagjes aan, zodat het volume effect extra zijn werk kan doen. In tegenstelling tot een paar jaar geleden doe ik eigenlijk bijna nooit meer mascara op mijn onderste wimpers.

magic wimpers review

– Met Le Volume mascara – 

magic wimpers review

– Full face met Le Volume mascara – 

Le Volume van Chanel vind ik nog steeds een hele fijne mascara, die echt lengte geeft aan mijn wimpers en lekker zwart is. Normaal zou ik zeggen, klaar is kees en gaan! Maar vandaag wil meer. Meer wimpers, meer lengte, meer volume!

Dus, tijd om de Magic Wimpers erbij te pakken…
Magic Wimpers ziet er uit als een mascara borsteltje, waar hele kleine zwarte vezeltjes aan zitten.

magic wimpers review

– Magic Wimpers borsteltje –

magic wimpers review

– Vezeltjes van de Magic Wimpers – 

Je brengt de Magic Wimpers dus ook aan alsof je mascara aanbrengt. Doordat je wimpers nog nat zijn van de echte mascara, blijven de vezeltjes eraan plakken. 

magic wimpers review

– Aanbrengen van de Magic Wimpers – 

De vezeltjes zijn erg los en bij het aanbrengen heb je dan ook best wat last van ‘fall-out’. Ik gebruik hier dan ook een stukje papier om onder mijn oog te houden tijdens het aanbrengen. Zodat straks niet mijn hele gezicht en wang vol wimpertjes zit. 

Na het aanbrengen van de Magic Wimpers breng je nog weer een laagje van je gewone mascara aan, om de vezeltjes vast te zetten. 

En zo makkelijk is het, het lijkt bijna… Magic! 

magic wimpers review

– Magic Wimpers aangebracht – 

 

magic wimpers review

– Linker oog met de Magic Wimpers, Rechter oog zonder – 

Hmm, mijn wimpers zijn wel iets langer en voller, maar ook best wel klonterig. Dit kan misschien komen door de netheid van het aanbrengen, maar als het product veel moeite kost om niet zo te klonteren haak ik toch al snel af.

magic wimpers

– Full face met de Magic Wimpers op beide ogen – 

Een succes?
Op beide ogen aangebracht vind ik het effect eigenlijk wel mooi. Het lijk wel echt of ik langere wimpers heb, maar het is niet dat ik zeg WOW! Als ik knipper voel ik wel dat ik met mijn wimpers de huid boven mijn ogen aanraak, dus verlenging is er zeker. Ik zal de Magic Wimpers niet dagelijks gebruiken, maar als ik zin heb in net dat beetje extra lengte en volume is het wel een snelle oplossing die eenvoudig aanbrengt. 

Ik heb de rest van de dag met mijn lange wimpers naar Rens geknipperd, maar hij ging niet spontaan een lekker drankje voor me maken of een massage aanbieden.. dus of de Magic Wimpers nu echt dat onweerstaanbare verleidelijke effect geven betwijfel ik 😉 …

Wat vind jij van het effect van de Magic Wimpers?

Laat het me weten via een reactie. 

Liefs, Ivon