1. Headspace

De maand april begon voor mij helemaal zen. Ik won namelijk een maand lang gratis toegang tot de Headspace app, met dank aan Amina (I’m Feeling Good). Ik kende de app niet, maar gebruik hem nu (bijna) iedere dag met veel plezier. 

headspace app meditation


Als ik het haal met op tijd uit bed komen doe ik 10 minuutjes meditatie in de ochtend. Anders 10 minuutjes voor het slapen gaan. En op sommige dagen zelfs beide! Ik zit nog in de “beginners” sessies, maar wauw wat heeft die man een rustgevende stem. 

Ook worden de verschillende fasen binnen het mediteren stap voor stap uitgelegd, met behulp van hele leuke kleurrijke animaties. Ik heb namelijk wel eens vaker meditatie-apps geprobeerd, maar dat is vaak “ga 15 minuten mediteren”, terwijl je jezelf afvraagt, ja maar hoe dan?

headspace app meditation

Mijn gratis maand is bijna afgelopen en ik ben sterk in twijfel om de app aan te schaffen. Het is namelijk geen hele goedkope app, ongeveer 70 euro voor een jaar toegang. Maar ik vind de app wel echt heel fijn. Ook omdat je verschillende thema’s hebt zoals gezondheid, blijdschap, werk met daarbinnen weer thema’s als bijvoorbeeld slapen, waardering en creativiteit.

Oké, nu ik zo enthousiast over de Headspace app aan het typen ben wordt het antwoord me eigenlijk wel duidelijk. JA, ik trakteer mezelf op een jaarabonnement op Headspace 🙂

2. De opening van onze tuin

Begin april, net op tijd voor dat eerste mooie zonnige weekend, hebben we (lees: Rens en andere stoere sterke mannen) onze tuin betegeld en aangelegd. En jaaa, wat ben ik er blij mee!

tuin denbosch binnenstad

Er mag van mij nog wel wat meer kleur in de tuin komen, maar het is een hele fijne basis geworden.

Benieuwd naar hoe de hele tuin eruit ziet? Kijk dan zeker hier nog even mijn Keuken & Tuin vlog

3. Vrijgezellenfeest

In April had ik ook een vrijgezellenfeest van een vriendinnetje. Wat was ze verrast toen we met een paar meiden in haar woonkamer stonden als verassing haha!

Het was een super gezellig dag met een High Tea, Escape room, Quiz en lekker gegeten en geborreld.  In juni gaat Ellen trouwen  in Turkije. Yes, ik heb er al mega zin in!!!

De Escape room waar we waren geweest was trouwens echt té vet. Ik heb nog nooit zo hard gegild hahah. Maar, we waren binnen het uur ontsnap en hadden zelfs nog 10 minuten van de tijd over.. GIRL POWER!!!!

Dus zoek je nog een leuke “horror house themed” escape room? Zeker eens die in Tilburg doen!

4. Puppy reünie

Ja jongens, het bestaat. Een puppy reünie. We kwamen met alle baasjes en hondjes uit het nestje weer bij elkaar. Om gezellig even bij te kletsen en vooral de hondjes lekker met elkaar te laten spelen. Flux is nu net 1 jaar oud en ik weet niet of het echt zo is, maar het leek toch echt alsof ze elkaar allemaal nog herkende. 

puppy tibetaanse terrier drunense duinen

We waren naar de Loonse en Drunense Duinen gegaan, waar je heerlijk kunt wandelen. Zo schattig om al diezelfde beestjes door elkaar heen te zien rennen, hihi!

puppies tibetaanse terries

Drie keer raden wie hier op de groepsfoto als enige niet de juiste kan op wilde zitten…? Juist, Flux 😉

5. Weekendje aan zee

Met koningsdag-weekend hadden wij ons eerste echte weekendje weg met de caravan aan zee gepland. 

Dus hop.. spelletjes mee, wijntje mee, hapjes mee, hond mee en gaan! 

strand katwijk hond

Vrijdagavond hadden we kaartjes voor de musical Soldaat van Oranje. Ik was hier nog steeds niet naartoe geweest, maar wat ben ik blij dat ik gegaan ben.
Iedereen zegt het, maar het is waar… by far de beste musical die ik ooit heb gezien. Ik vond het ook echt tof om er op koningsdag heen te gaan, dan ben je toch vanzelf al wat meer in de nationalistische sfeer wat wel bij het verhaal past. 

soldaat van oranje de musical

Zaterdag hadden we helaas heel de dag regen, waardoor we niet veel hebben gedaan behalve wat potjes Rummikub, gechilled en een beetje gelezen. Hierdoor besefte we wel dat we voor de zomervakantie met de caravan toch echt de zon op moeten zoeken. Hoe leuk ik de caravan ook vind, de hele dag binnen inclusief een natte hond is niet per se heel chill 😉

noordwijk

Gelukkig heb ik nog wel een paar kleine wandelingen kunnen maken met Flux, want was de omgeving van Noordwijk mooi! Je zit vlak bij het strand, bossen, duinen en tussen de tulpenvelden. Zeker een aanrader om eens heen te gaan.

Ik kijk alweer uit naar ons volgende weekendje met de caravan. Zou dat in Mei alweer zijn?
Je leest het volgens maand op Mijn Succesformule! 

Wat is het fijnste wat jij gedaan hebt in april?

Liefs, Ivon