In het artikel over de Winterblues schreef ik al dat ik geen wintermens ben, maar met deze vrieskou wordt mijn geduld naar het voorjaar wel erg op de proef gesteld! Toch als ik zo op de maand terugkijk zijn er weer een hoop leuke en fijne dingen gebeurd. Ik neem je mee langs mijn hoogtepunten van de maand Februari!

1. Carnaval
Jahaaa, als echte Bosschenaar was het hoogtepunt van februari uiteraard de carnaval! Zoals je al in de Carnavals-Tag kon lezen ben ik een groot carnaval-vierder.

carnaval oeteldonk

We hebben dan ook weer 4 dagen vol gezelligheid, gekte, ongezond eten en misschien een biertje teveel achter de rug. En wat heb ik weer genoten. Oké het was koud, maar er was een heerlijk zonnetje waardoor het buiten carnaval een groot feest was.

carnaval oeteldonk

Als ik de foto’s terugzie (en dat zijn vooral oncharmante foto’s haha), kijk alweer uit naar volgend jaar!!

2. Strandwandeling met Flux

Ook hebben we in februari een heerlijke strandwandeling met Flux gedaan, samen met andere honden en een “dog-coach”. Onderweg deden we op het strand spelletjes en kregen we tips. Een erg leuke wandeling, maar wat was het koud!! Die dag was er aan de kust gevoelstemperatuur van min 20!!!! Niet leuk!
Dat we het heel koud hadden is ook wel te zien aan deze foto die gemaakt is haha…

wijk aan zee

Flux had totaaaal geen last van de kou en heeft de dag van z’n leven gehad. Zo leuk om hem als een blij ei over het strand te zien rennen! We waren in Wijk aan Zee, wat schijnbaar een van de weinige stranden in Nederland is waar honden het hele jaar los mogen lopen.

3. Huis opruimen

In Februari ben ik begonnen met ieder weekend een kamer in het huis opruimen. Een soort vervroegde voorjaarsschoonmaak. Oké het opruimen zelf is niet per se een hoogtepunt van het weekend, want zo leuk is opruimen niet. Maar de rust in mijn hoofd die het me erna geeft is zeker een succesmoment!

badkamer opruimen
Zo heb ik de voorraadkast, halkast en badkamer al opgeruimd en gisteren de grote stapel “onopgeruimde post” uitgezocht en weggewerkt. Nog een paar weekenden te gaan en het hele huis is klaar voor het voorjaar, YEAH!

4. Ghaneese jurk

Rens zijn ouders zijn op vakantie geweest naar Ghana, om daar Anneroos (Rens zn zusje) op te zoeken. Wauw wat een bijzondere reis is dat geweest! Rens en ik hebben nu nog meer zin om er ook heen te gaan, hopelijk gaan we dat gepland krijgen… Ik kan al wel in de Ghaneese stemming komen met deze prachtige African-stijl jurk die Anneroos voor me heeft laten maken in het naai-atelier waar ze vrijwilligerswerk doet.

ghana jurk

Ik vind het stofje, de print en de kleuren echt zó mooi, laat die zomer nu maar komen!

ghana rietenmand

Ook hebben we deze mooie mand nog gekregen. Deze is ook door de lokale Ghanese bevolking gemaakt, zo knap! Super bedankt lieve Roos.

 

5. Aankoop caravan

constructam caravan
Tot slot, een groot succes moment in Februari, de aankoop van onze caravan 😀 Jaaa, Rens en ik hebben een caravan gekocht en ik vind het zo leuk! Het is een hele oude uit 1979, maar hij ziet er nog super goed uit. 

constructam caravan
De kussens en gordijntjes zijn nog allemaal origineel en lekker retro-groen haha. 

We gaan de caravan binnenkort ophalen en hem dan een beetje opknappen met een likje verf. Het plan is om hierdoor nu vaker lekker een weekendje weg te gaan, ook gewoon in Nederland of België. Eind maart is het Paaspop festival en dat wordt de eerste keer dat we de caravan gaan gebruiken. Ik heb er zin in!

Door het koude weer van de afgelopen weken ben ik toch wel blij dat februari weer voorbij is. En er staan alweer genoeg leuke dingen op de planning in Maart om naar uit te kijken. Dus op naar een volgende maand vol energie en fijne momenten!

Wat was jouw succes-moment van Februari? 

Liefs, Ivon