Zoals iedere maand op Mijn Succesformule kijk ik graag met je terug op momenten in de maand ervoor die me op wat voor manier dan ook bij zijn gebleven. Leuk dat je weer gezellig meeleest!

1. Zomers kapsel
Hoe goed ik voor mijn gezicht en huid probeer te zorgen, zo slecht zorg ik eigenlijk voor mijn haren. Twee keer per jaar een bezoek aan de kapper brengen blijkt toch niet voldoende om mijn lokken fris en verzorgd te houden. Het gevolg? Dat de helft van mijn haar ‘dood’ was tijdens mijn bezoek begin Juni aan kapper SOAP in Den Bosch.

Gelukkig ben ik niet zo heel sentimenteel als het op haren aankomt, dus hup hup de schaar erin en weer lekker een stuk eraf.

curly hair soap den bosch
Wauw wat een krullen kwamen er ineens weer tevoorschijn. Na 1x wassen waren die krullen overigens ook weer als sneeuw voor de zon verdwenen hoor. Hoe doen die kappers dat toch!?

2. AFGESTUDEERD!!!
Het aller aller aller grootste hoogtepunt van de maand Juni (en eigenlijk wel van de afgelopen 9 jaar, op studiegebied dan..) was het behalen van mijn RA titel (register accountant). Geen idee wat RA is? Lees hier dan nog even dit artikel over mijn werk terug.

ra afgestudeerd zoetelief

Na mijn mondeling waren Rens en ik meteen gaan lunchen bij Zoetelief in Den Bosch om het te vieren. Ik had hier de tonijn-pizza, mjam! ‘s Avonds was er familie lang geweest om me te feliciteren. En afgelopen weekend heb ik een afstudeer-borrel gevierd bij Bolwerk in Den Bosch. Tja, zoiets kun je niet vaak genoeg vieren toch 😉

3. Birthday girl
En of er nog niet genoeg gefeest was, was ik in juni ook nog eens jarig! 27 jaar ben ik alweer geworden. Die dertig begint toch wel verdacht snel eraan te komen hoor… 
Ik ben nooit zo een heel erg “verjaardag vieren” persoon, maar vind het wel altijd fijn om gezellig uit eten te gaan. 

Shirak restaurant den bosch armees

Samen met mijn ouders en Rens gingen we eten bij Shirak, een Armees & Vegetarisch restaurant in Den Bosch. Zeker een aanrader!!

4. Vakantie
In juni gingen Rens en ik ook al lekker een weekje op vakantie, naar Turkije! 
Ik was nog nooit eerder in Turkije geweest. We verbleven in het plaatsje Olüdeniz (voor de kenners onder ons.. )

oludeniz hotel turquize
Dit was het uitzicht vanaf ons balkon, niet verkeerd toch 😉 

Ik was allang niet meer in een all-inclusive hotel geweest en eigenlijk is zo een “zon, zee, strand vakantie” ook niet echt iets voor ons. Maar toch hebben we echt een heerlijke week gehad. Even lekker niets en tot rust komen. 

Misschien heb je het al gezien op mijn Social Media, maar een hoogtepuntje (letterlijk en figuurlijk!) was toch wel het Paragliden.

paragliding oludeniz

5. Turkse bruiloft
We waren niet zomaar in Turkije, want een vriendinnetje van me ging hier trouwen met haar vriend Muzzy! 
De bruiloftsdagen waren echt in 1 woord WAUW.

Voor de mannen en vrouwen onder ons die nog twijfelen om in het buitenland te trouwen.. kijk dit even:

wedding oludeniz

En aangezien je nu natuurlijk super benieuwd bent naar de jurk van dit mooie bruidje, hier komt het bruidspaar: 

wedding oludeniz

De tweede bruiloftsdag was volgens Turkse tradities, met vooral ‘s avonds een GROOT feest waar heel de avond gedanst werd.

wedding oludeniz
Super bijzonder om te zien hoe twee culturen zo mooi samengingen op die avond. Echt werkelijk een bruiloft om nooit te vergeten!

Lieve Ellen en Muzzy, bij deze wens ik jullie nogmaals al het geluk en liefde van de wereld toe.
Jullie zijn echt een voorbeeld dat liefde alles overwint! 

Tja, een mooiere afsluiting van de maand Juni kunnen we niet hebben toch…

Tot de volgende maand weer! 

Liefs, Ivon