1. Mijn eerste eigen auto!

Jaaa, na jaren een leaseauto gehad te hebben, heb ik vanaf mei mijn eigen auto.

landrover freelander blue
Het deed even pijn toen ik voor de eerste keer mijn eigen brandstof af moest rekenen bij de pomp (was hiervoor gewoon echt verwend…) maar het voelt toch wel heel fijn dat deze auto echt van mij is en niet van een leasemaatschappij. Door een goede regeling op mijn werk houdt ik er iedere maand zelfs wat geld aan over, win-win-win situatie dus!

2. Bevrijdingsfestival

Een belangrijke dag in Mei is natuurlijk 5 mei, de dag waarop we de vrijheid vieren. Ik vierde 5 mei voor het eerste in Wageningen. In deze stad werd na de oorlog het vredesverdrag getekend, dus logisch dat er ieder jaar weer een groot feest losbarst in Wageningen.

bevrijdingsdag wageningen

Waar heb jij bevrijdingsdag gevierd?

3. Losjes Festival
Door Hemelvaartsdag hadden we een lekker lang en zonnig weekend. De perfecte gelegenheid om weer eens naar een leuk techno-festivalletje te gaan dus. Ik ben lekker los gegaan op Losjes. Dit is een festival dat een paar keer per jaar in Den Bosch wordt gehouden. Mijn broer en mijn nichtje waren er toevallig ook, dus dat maakte het nóg leuker!!

losjes hemelvaart den bosch

– Samen met mijn broer los op Losjes – 

Dit was even een lekker dagje alle zorgen vergeten en puur genieten in het moment.

4. Chill-weekendje Amsterdam
Door Pinksteren hadden we wéér een lekker lang weekend (wat vieren we met Pinksteren eigenlijk? Hmm…)

Het Pinksterweekend bracht ik door bij een vriendinnetje in Amsterdam. Eigenlijk wilde we graag een weekendje naar Zwolle, maar daar was geen hotelletje meer te krijgen, dus die houden we tegoed ;-).


We hebben een mega chill dag gehad in Spa Zuiver in Amsterdam en vervolgens een prosecco gedronken op haar dakterras met lekker eten dat we besteld hadden. We hadden elkaar al een tijdje niet gezien dus super veel blij te kletsen. Een hele speciale vriendschap <3


5. Weekendje in Gent

En alsof dat nog niet genoeg leuke uitjes waren in de maand mei, was ik vorig weekend in Gent te vinden. Wauwie, wat een leuke stad is dat zeg! De zon liet zich daar ook goed zien, waardoor het “helaas” toch wel echt te warm was voor die hard sight-seeing, waardoor we met name de terrasjes van Gent ontdekt hebben. Er was overigens zo veel te zien en te doen in Gent wat ik graag met jullie wil delen, dat hier binnenkort een aparte post over komt op Mijn Succesformule.

En toen was het dus alweer juni zeg. Niet normaal hoe snel de maanden voorbij vliegen, toch?

Komende maand Juni is er wel echt een waar ik zin in heb! Zo ben ik komende maand jarig, hebben we een lekkere vakantie naar Turkije geboekt staan en zou ik zo maar eens afgestudeerd kunnen zijn….so Stay tuned op Mijn Succesformule!

Liefs, Ivon