Het terugblikken op de maand is een vast item op mijn succesformule! Heb je de maand oktober gemist? Lees die dan ook zeker nog even terug, Mijn succes in Oktober.

Ook in november gebeurden er weer allerlei leuke dingen. Zo gaat de verbouwing van de keuken nu echt hárd, bezocht ik weer een concert en ging ik make-up shoppen bij de Bijenkorf.

1. Oscar and the wolf
Oscar and the wie? Oscar and the wolf! Een belgische electro-pop band.
Sinds een aantal jaar ben ik groot fan van ze. De muziek is een tikkeltje alternatief, en je moet de nummers een paar keer luisteren voordat je ervan gaat houden. Maar als je er eenmaal van gaat houden, dan ga je er ook écht van houden.

oscar and the wold infinity tour afas live

Ik heb ze al een paar keer live mogen zien, en in november traden ze weer op in AFAS Life.
Dit optreden was de eerste keer dat ik hun nieuwe album, Infinity, live hoorde. Dus dat was genieten geblazen!

oscar and the wolf infinity tour afas live

Naast de extreem bijzondere stem van de zanger, maakte ze er een echte show van met vuurwerk, lasers, zeepbellen gevuld met rook, alles kwam voorbij.

2. D’n ellufde van d’n ellufde
Tja, de carnaval liefhebbers hoef ik dit niet uit te leggen, maar november is dé startmaand voor het carnavalsseizoen.
Het getal 11 is van oudsher het zottengetal, dus op 11 november (11/11) om 11:11 wordt het carnavalsseizoen officieel geopend.

ellufelluf oeteldonk carnaval

Ik was ‘s middags met mijn ouders de stad in geweest, dat was echt super gezellig! Overal op straat spelen die dag blaasorkesten en iedereen loopt in Oeteldonks-tenue (Oeteldonk is de naam voor DenBosch tijdens Carnaval).

ellufelluf oeteldonk carnaval

In de avond was ik met Rens en vrienden in de stad om het feest nog verder te vieren. Het carnaval-drink tempo ligt vaak hoog, dus om middernacht lagen we dan ook alweer uitgeteld in bed 😉

Na zo een dag krijg ik altijd meteen weer zin in het echte carnaval, het aftellen is begonnen…

3. Bijenkorf Make-up shoppen
Met Petra, mijn beauty-partner in crime, ging ik in november een heerlijk dagje make-up shoppen bij de Bijenkorf in Amsterdam. Sinds kort verkopen ze daar het merk Nars en daar hadden we een aantal dingen van op onze wish-list staan.
We hebben er een super gezellige dag van gemaakt en zijn allebei goed geslaagd!

bijenkorf amsterdam

Een aantal van de mooie producten die ik kocht zullen jullie uiteraard binnenkort op mijn succesformule voorbij zien komen in reviews.

Hierna besloot ik meteen om mijn kap-tafel even te herordenen en mijn favo-producten weer een mooi plekje te geven. Ik kan daar zo blij van worden, een fijn opgeruimd stukje huis (zeker nu in de verbouwing haha).

makeup tafel kaptafel beauty makeup

4. Eten bij FF Swanjee
Om even de verbouwing-stress thuis te verlaten gaan Rens en ik ‘af en toe’ lekker uiteten. Vorige week waren we weer eens bij FF Swanjee geweest. Dit blijft toch wel écht een van mijn favoriete restaurants in Den Bosch.

ff swanjee eten

We hebben heerlijk gegeten met een flesje wijn en een lekker ontspannen avondje met zijn tweetjes gehad. Zo fijn om dit af en toe even bewust te doen.

5. Verbouwing update
Uiteraard mag ook in mijn Succes van November de verbouwing-update niet ontbreken. Bijna iedere dag wordt er hard gewerkt en krijgen we een stukje meer van het eindresultaat te zien. Zo is het platdak bijna af en zit de lichtstraat er bijna in, alleen het glas moet er nog in en aanstaande week komt de stucadoor al!!

Verder kregen we van Marc, die onze keuken bouwt, foto’s doorgestuurd dat de apparatuur en de houtplaten binnen zijn (jippiee!) en zijn de tegeltjes voor om het wandmeubel heen geplaatst. Ik vind de tegeltjes echt zó tof, ben er echt mega blij mee.

De verbouwing mag van mij nu ook wel echt voorbij zijn, want het is momenteel zó koud aangezien het halve huis nog steeds open is… We hopen over ongeveer drie weken klaar te zijn, dus als het goed is kan ik volgende maand het gehele eindresultaat laten zien 😀

Kijk je dan ook weer mee?

Liefs, Ivon