Je kunt momenteel niet meer om de liquid lipsticks heen, zo heeft dus ook Ofra Cosmetics een Long Lasting Liquid Lipstick lijn op de markt. De lijn bestaat inmiddels uit maar liefst 58 kleuren! Voor het volledige kleurenoverzicht zie hier.

Ik bestelde de kleuren Wonderland, Napa Valley en Monaco.

ofra liquid lipsticks review napa valley monaco wonderland

Ik ben niet vies van een opvallend kleurtje op mijn lippen en op internet vond ik alledrie de kleuren er erg tof uitzien, dus ik had hoge verwachtingen. Worden deze waargemaakt? 

Design

Het hulsel van de lipstick is doorzichtig zodat je makkelijk kunt zien welke kleur het is en is bedrukt met het OFRA logo.

ofra liquid lipstick review

Niets mis dus met de verpakking, al merk ik al wel dat de bedrukte letters erg snel ervan af slijten. De lipsticks zitten in een kartonnen doosje, wat er niet per sé heel chique uitziet, maar ach die bewaar je toch niet..

Swatches

Monaco

ofra monaco liquid lipstick review

Monaco is een roze tint. Zoals je op de spons applicator al kunt zien lijkt er echt goed het metallic effect in te zitten. Dat belooft veel goeds voor de swatches.

ofra liquid lipstick monaco swatch

ofra liquid lipstick monaco

Wauw, het metallic effect is er ook écht! Zowel op de foto als in het echt is de metallic glans met name zichtbaar op mijn onderlip, wat er een klein beetje apart uitziet. Maar ik vind de lipstick erg tof!

ofra liquid lipstick swatch full face monaco

Het is een best gangbare kleur, maar de metallic zorgt ervoor dat het toch net even wat specialer eruit ziet.
De lipstick droogt in en blijft best lang zitten. Om het echte metallic effect te houden moet je alleen toch wel een paar keer op een avond even wat extra aanbrengen.

Wonderland

ofra liquid lipstick review wonderland

Wonderland is een licht paarsige tint, met een parelmoer glans erdoorheen, waardoor er ook een blauwe toon in lijkt te zitten als het licht erop valt. De kleur op de applicator maakt me zeer nieuwsgierig!

ofra liquid lipstick wonderland swatch

ofra liquid lipstick wonderland swatch

Waar de vorige lipstick een goede eerste dekking gaf, zie je bij Wonderland duidelijk dat deze niet geheel dekt. Ook al blijf je smeren, hiermee verplaats je de lipstick alleen maar en blijf je toch steeds huid erdoorheen zien.
Doordat hij zo vloeibaar is, is het ook lastig om hem netjes binnen de lijntjes aan te brengen.

ofra liquid lipstick swatch full face wonderland

Gezien deze kleur vanaf het begin al een mindere dekking heeft, blijft deze ook gedurende de dag niet echt goed zitten helaas.
Nee jammer.. op internet zag deze er het tofste uit, maar ik vind zowel de dekking als het heftige metallic effect tegenvallen. Ook maakt deze kleur mij een beetje flets.

Napa Valley

ofra liquid lipstick swatch napa valley

Napa Valley is een heel donker paarse kleur. Ik ben dan ook zeer benieuwd hoe deze gaat staan met mijn blonde haar en lichte huid.

ofra liquid lipstick review napa valley

ofra liquid lipstick swatch napa valley

Deze kleur heeft wel weer een hele goede dekking en een tof paars/blauwig metallic effect. De kleur is op de lippen wel nog een stuk donkerder dan hij lijkt in het hulsel.

ofra liquid lipstick swatch full face napa valley

De houdbaarheid van deze kleur is het beste, omdat het zo een donkere kleur is. Zelfs aan het einde van de avond is de kleur er met moeite af te krijgen. Wel neemt de kleur bij de binnenrandjes van je lippen wat af gedurende de dag, wat extra opvalt omdat je “eigen” lipkleur zo afsteekt bij dit paars. Maar ik vind hem wel heel tof!

Hieronder nog een foto van alledrie de swatches op een rij:

ofra liquid lipstick swatches monaco wonderland napa valley

               – Napa Valley                      Wonderland                          Monaco –

Een succes?

Alledrie de kleuren zijn zeker even wat anders dan een standaard lipstiftje.
Het metallic effect vind ik erg tof en pakt met name bij Monaco goed uit. Deze lipstick zal ik ook zeker vaak gaan dragen tijdens een feestje. Napa Valley vind ik eigenlijk beter staan dan verwacht bij mijn lichte huid, maar het dragen ervan zal beperkt blijven tot af en toe op een goed techno feestje 😉
Van Wonderland had ik de hoogste verwachtingen, maar deze valt me dan ook het meeste tegen, met name de lichte dekking ervan. Je zou bijna denken dat de formule van Wonderland heel anders is dan die van de andere twee.

Al met al, de metallic liquid lipsticks van Ofra zijn wat mij betreft een succes voor als je wel wat op durft te vallen!

ofra liquid lipstick review

De Liquid Lipsticks kosten €18,50 per stuk en zijn o.a. verkrijgbaar via Boozyshop.

Welke kleur vind jij het tofste? En zou je deze lipstick zelf ook dragen?

Laat het me weten via een reactie.

Liefs, Ivon