Profielfoto

Hi,
Wat leuk dat je een kijkje op mijn blog neemt, ik zal hier kort wat over mijzelf en deze blog vertellen.
Ik ben Ivon, 25 jaar oud en woon in het gezellige Den Bosch, samen met mijn lieve vriend en onze twee katten Gizmo en Toby.

thumb_IMG_5204_1024           thumb_IMG_5059_1024
  -Toby tijdens de kerst –                                           – Gizmo die een selfie maakt –

Doordeweeks ben ik werkzaam als accountant (klinkt saai I know, maar dat is het zeker niet!) en bezig met de laatste loodjes van mijn studie.

Daarnaast besteed ik de rest van mijn tijd aan ;

– vrienden en familie

– lekker eten (ik kan zelf echt niet koken, dit beamen mijn vrienden zelfs, dus gebruik ik dit maar als excuus om lekker veel uit eten te gaan en nieuwe plekjes in Den Bosch te ontdekken, deze zul je af en toe ook voorbij zien komen op deze blog),

– borrelen (op het moment zijn gin-tonics zwaar favoriet)

– shoppen (met name voor schoenen heb ik een grote voorliefde, op het moment gaat mijn collectie ruim over de 100 paar.. oeps..)

– beauty en make-up

– Instagram afstruinen

– Concerten bezoeken en nieuwe muziek ontdekken (samen met mijn beste vriendje Dylan, die jullie hier ook vast en zeker voorbij zullen gaan zien komen. Huidig favoriet : Oscar and the wolf )

Een brede interesse dus, wat ook terug te zien is in deze blog!
Je zou kunnen zeggen dat het een beauty en lifestyle blog is, maar…

Dit is een blog over succes !

Jouw succes, mijn succes, succesformule!

Je kan hierbij denken aan zaken als een nuttige lipstick review, wat jouw succesformule kan worden op je volgende date of tips hoe je voor te bereiden op dat ene sollicitatiegesprek, wat jouw succesformule wordt naar die te gekke baan!

Kortom, middels deze blog wil ik door jullie vrouwen geïnspireerd worden en hoop ik jullie te inspireren, om zo allemaal op onze eigen manier succesvol te worden!

Veel leesplezier!

Liefs, Ivon