Zoals je een tijdje geleden hier kon lezen op Mijn Succesformule, ben ik overgestapt naar het kopen van alleen nog maar dierproefvrije make-up producten.

Lastige keus? Mwah valt eigenlijk hartstikke mee. Al moet je wel alert blijven bij het kopen van onbekendere of voor mij nieuwe merken. Zo kocht ik onlangs in Wenen een tube gezichtsmaskertje van het merk Origins, waarvan de verkoper me garandeerde dat het “all natural ingredients and completely cruelty free” was. Een zoekactie na mijn aankoop leerde me dat dit merk gewoon in China verkoopt… en daarmee dus helaas niet geheel dierproefvrij is.

Hetzelfde geldt voor MAC, mijn nummer 1 lipsticken merk. Tot nu dan! Dus moest ik op zoek naar een alternatief merk. Tja, It’s a dirty job but someone’s got to do it 😉

Benieuwd of de Everlasting Liquid Lipstick formule van Kat von D mijn nieuwe succesformule zijn?

Kijk snel deze video!

Wat is jouw favoriete (dierproefvrije) lippenstift merk? Laat het me weten in een reactie!

Liefs, Ivon