Als grote MAC lippenstiften-fan is het elke keer weer een feestje om een nieuwe kleur aan de collectie toe te voegen.
Ik houd wel van opvallende kleuren, met als gevolg dat ze niet altijd bij iedere outfit passen, of voor sommige gelegenheden too much zijn.

De medewerkster bij de MAC-counter wees mij op Vegas Volt. Een niet standaard kleurtje, maar ook niet een wow-heftig kleurtje. Leek mij perfect dus! 

Design

Ook Vegas Volgt zit in de vertrouwde zwarte kokerhuls van MAC. 

mac vegas volt amplified review
Hoe meer dezelfde MAC-lippenstifthulzen op de kaptafel komen te staan, hoe minder kans dat je in een keer de goede pakt 😉 

Swatches

mac vegas volt amplified swatch
Vegas Volt is een koraal kleur, die tussen rood en oranje inzit. Vegas Volt is onderdeel van de Amplified Cream collectie. Deze staat bekend als goede dekking en pigmentatie, maar smeert wel lekker romig.

vegas volt amplified swatch

Dit is nou echt zo een kameleon kleur. Hoe langer je naar de swatch kijkt, je ontdekt er rood, oranje, roze, peach en koraal tinten in. Ik denk dat de overheersende ‘tint’ van Vegas Volt echt afhangt van je huid, haar en kleding die je draagt.

vegas volt amplified swatch

De lippenstift smeert zoals beloof lekker romig en geeft direct een goede dekking. Hij heeft een glanzende finish en benadrukt zoals je op de swatch hierboven ziet wel de lijntjes in je lippen.

Risico bij lipstiften met een oranje tint is ook dat je tanden eerder geel lijken.. Benieuwd of dit bij Vegas Volt ook is.

vegas volt mac lipstick

Ik vind bij mijn huid en haar echt de perzik/koraal tint goed tot zijn recht komen! De oranje toon valt gelukkig mee.

Een succes?
Ja, het is wat mij betreft echt een toffe kleur, die denk ik heel veel verschillende type meiden zal staan. 

Komende herfst ga je nog steeds veel koraal/oranje/bruin tinten zien in de winkel, dus ik kan Vegas Volt voorlopig nog wel even blijven dragen. Al vind ik hem voor de herfst misschien toch nog een tikkeltje te fel…

vegas volt amplified review

Vegas Volt is te koop voor € 19,50 bij een MAC-counter in de buurt.