Vaste prik op Mijn Succesformule, een terugblik op de maand. Want, het blijft toch fijn om even terug te denken aan leuke momenten en deze met jullie te delen. Lees snel mee wat ik in September allemaal deed!

1. De verjaardag van Mijn Succesformule

Jiehoe, begin september vierde Mijn Succesformule zijn eerste verjaardag! Om dit te vieren organiseerde ik een winactie, waar je hier en via mijn social media aan mee kon doen. Het succes – pakket is inmiddels naar de winnaar gestuurd met daarin oa. het boek Nice girls don’t get the corner office (een boek om te groeien als vrouw in je werk), kruidenzaadjes om je eigen succes te zaaien, een notitieboekje om je dromen in op te schrijven, een highlight palette om letterlijk te shinen, een zakje vol complimenten voor de dagen dat je even een positieve boost nodig hebt en nog meer! 

mijn succesformule jarig winactie

Niet gewonnen? Dan toch super bedankt voor je input over wat jij graag meer zou willen terugzien op Mijn Succesformule. Dit helpt mij echt om mijn blog nog beter bij jullie aan te laten sluiten en jullie net zo enthousiast te houden over Mijn Succesformule als ik na een jaar nog steeds ben! 

confetti

Behind the scenes tijdens het maken van de foto…

2. Familieweekend

Ik had in september ook familieweekend met de familie van Rens. Dit was echt heel gezellig, want gelukkig heb ik een hele leuke schoonfamilie ;-). We hebben veel spelletjes gedaan, heerlijk gegeten, aardig wat wijntjes gedronken… 

Samen met Rens zn moeder en neefje hadden we een eigen Escape-Room gemaakt. Dit was erg veel voorbereiding en werk maar wel super leuk om te doen. Iedereen deed ook echt fanatiek mee, dus dat maakte het voor ons helemaal leuk. Dus mocht je nog een leuke, originele activiteit zoeken voor een vrienden of familie weekend? Maak een eigen escape-room! Als je wilt weten hoe wij dit gedaan hadden stuur me dan even een berichtje, dan vertel ik je er graag meer over.

Ook hadden we sportieve activiteiten zoals een zeskamp en bootcamp. Je begrijpt, ik heb een week lang spierpijn gehad haha. 

Hier gooide ik precies al het water náást de emmer, is ook knap toch! 

Onze team foto!

3. De eerste pepernoten!

Ik ben niet echt een snoeperd. Behalve, als er pepernoten in de winkel liggen. Wat een geluksmomentje als je de eerste pepernoten weer eet! Zeker als het met extra pure chocolade is mjammmm! Daar zing ik graag wat Sinterklaas liedjes voor hoor.

pepernoten bolletje extra puur

4. Worstenbroodjes Workshop

Voor mijn afstuderen had ik van vrienden een Workshop Worstenbroodjes maken gehad, das nou leuk toch!  Door ons Brabanders worden worstenbroodjes echt veel gegeten en ik ben ook groooot fan. 
Zoals je hier kon lezen was het wel een kleine cheat in mijn vegetarische eetweek, maar dat mocht de pret niet drukken. 

de luncherij worstenbroodjes maken

De bakker die de workshop gaf was een beetje, uh, apart, maar juist daarom hebben we erg veel lol met elkaar gehad haha. 
Ondanks dat ik graag zou zeggen dat mijn eigen gebakken worstenbroodjes de lekkerste waren die ik ooit op heb… dat waren ze niet helaas! Het blijkt toch nog best lastig te zijn om de worst echt lekker te kruiden. 

Erg leuk om nu te weten hoe worstenbroodjes gemaakt worden, en ze zagen er echt mooi uit!

de luncherij worstenbroodjes workshop

5. Karaoke Night

Ik ga eigenlijk bijna nooit meer echt op stap, maar vorig weekend was het weer eens zover. En als we dan gaan, dan gaan we goed! Met een Karaoke Night! 

De hele avond hebben we in een klein kroegje in Den Bosch geweldig mooi gezonden met de vriendengroep. Van Kinderen voor Kinderen tot Rob de Nijs. Ik was er maandag nog schor van 😉 Hier een foto ter sfeerimpressie… Er zijn ook filmpjes gemaakt, maar die zal ik jullie besparen haha. 

karaoke night

Het was weer een drukke maand, waarin ik ook veel bezig ben geweest met het regelen van…. mijn nieuwe baan!! Yes, per 1 november start ik bij een nieuwe job en ik heb er zo veel zin in. Maar daar horen jullie binnenkort vast meer over via Mijn Succesformule!

Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen maand? Ik ben benieuwd!

Liefs, Ivon