Waarom is het soms zo lastig om iets wat je heel graag doet toch vol te houden? Super belangrijk om daar juist wel tijd voor in te plannen. Vandaar dat ik vanaf vandaag mijn succesformule weer oppak. Omdat ik er altijd enorm veel energie van krijg wanneer ik ermee bezig ben.

Waarom het afgelopen half jaar dan gestopt? Tja, goede vraag. Nou zijn er wel enkele ontwikkelingen die hier mogelijk een rol mee bij gespeeld hebben. Hierbij een korte terugblik op wat ik het afgelopen half jaar allemaal heb uitgespookt:

 • Roadtrip Kaspische zee;
  In diverse blogposts had ik het al over onze droomreis, een overlanding trip rond de Kaspische zee. Nou afgelopen zomer was het dan eindelijk zover en maakte wij een te gekke reis.

  Benieuwd wat we allemaal beleefd hebben? Ons reisverslag is terug te lezen via polarsteps.com/rensivon

 • Nieuwe baan;
  Huh alweer!? Eigenlijk niks voor mij, binnen een jaar weer van baan wisselen. Maar per 1 oktober ga ik aan de slag bij een van mijn opdrachtgevers waar ik nu namens mijn huidige werkgever CFOLab al twee dagen per week zat. Super zin in!

 • Engaged;
  Jaaa, dit nieuws kan je niet geheel ontgaan zijn, maar in Cappadociƫ heeft Rens me ten huwelijk gevraagd! SAY WHAT!?

 • Nieuw huis;
  En of een nieuwe baan en een verloving nog niet genoeg was, hebben we onlangs ook nog een nieuw huis gekocht. Het wordt nog wel even klussen (lees: een jaar).

Oftewel, genoeg ‘excuses’ om mijn succesformule even op een laag pitje gehad te hebben, maar ook genoeg redenen om te barsten van ideeĆ«n om over te schrijven. Trouwlocaties bezoeken, badkamers kiezen.. Ik kan niet wachten om jullie op deze avonturen mee te nemen!

Hopelijk blijven jullie aangehaakt en haal je hier weer voldoende inspiratie om van mijn succesformule ook jouw eigen succesformule te maken.

Liefs, Ivon