Van MAC lippenstiften krijg ik nooit genoeg! Ik ben grote fan van de matte-collectie en kan dan ook eigenlijk geen MAC-afdeling voorbij lopen zonder met een nieuw lippenstiftje weg te gaan. (Daarom is het ook niet goed voor mij dat er nu een MAC-afdeling zit in de Hudson’s Bay in Den Bosch hihi)  

Ik wilde wel eens een kleurtje uit een andere collectie dan de matte en mijn oog viel op de girly kleur Pink Pearl Pop.

Design

De lippenstift zit in het welbekende chique MAC-omhulsel met zilveren details. Nog steeds vind ik dit design erg mooi. Simpel, maar mooi.

mac pink pearl pop review
Nadeel van de MAC lippenstiften blijft, je kunt niet snel zien welke kleur er in het hulsel zit (#firstworldproblems haha)

Swatches

pink pearl pop mac lippenstift swatches

Pink Pearl Pop is een mooie roze tint. In het hulsel ziet de kleur er nog best fel uit, maar in de swatches valt dit erg mee.

mac pink pearl pop swatch

De kleur is lekker goed roze, maar ‘popt’ nou ook weer niet heel erg zoals de naam doet vermoeden. Zoals te zien op de swatch zit er glans in de lippenstift.

De kleur Pink Pearl Pop komt uit de Cremesheen collectie van MAC. Deze collectie heeft een romige/smoothie textuur en bevat daarnaast ook bestanddelen die je lippen lekker verzorgen. Verantwoord lekker veel smeren dus!

mac pink pearl pop swatch

Door de creamy textuur dekt de kleur wat minder goed dan ik van de matte-MAC lipstiften gewend ben. Maar de lippenstift smeert erg fijn en voelt lekker zacht op de lippen aan. De textuur blijft wel een beetje op lipvelletjes plakken, dus zorg ervoor dat je lippen goed gescrubd en glad zijn voordat je deze lippenstift aanbrengt.

De kleur is echt wel barbie-roze. Dit kan heel tof zijn, maar kan in bepaalde combinaties van haarkleur, huidskleur en kleding ook snel naar het ‘ordinaire’ neigen. 

pink pearl pop mac review swatch

Pink Pearl Pop is een leuk roze kleurtje, maar niet te overdreven fel. Door het glans effect krijgt de kleur nog net iets meer een zoet-sappig effect. Ik houd ervan en vind het ondanks mijn blonde haren niet ordinair staan, maar juist wel iets ‘schattigs/meisjesachtigs’ hebben.

Door de creamy-structuur van de lippenstift is de houdbaarheid wel iets minder dan ik van MAC gewend ben. Na een uurtje of 3, of na een goede maaltijd is het toch echt wel tijd om even bij te stiften. Maar omdat hij zo fijn smeert en ook nog eens je lippen verzorgt is dat geen probleem.

Een succes?

Als je opzoek bent naar een echte girly kleur voor op je lippen, JA!
De lippenstift smeert heel fijn en heeft een mooie glans, dus ondanks dat ik nog steeds een fan blijf van de MAC Matte-collectie, zal ik ook zeker regelmatig naar Pink Pearl Pop grijpen.

pink pearl pop review mac lippenstift

Wat vind jij van deze girly roze-kleur? Laat het me weten met een reactie!

Liefs, Ivon