Heb jij dat nou ook? Dat je de eerste dagen van je vakantie nog teveel aan werk denkt, wat je nog allemaal had willen doen en nog geen rust in je lijft hebt? Zonde! Want meestal is na die paar dagen je vakantie alweer op of over de helft.

Dus, bedacht ik me, waarom kan ik die week die ik nodig heb om in relaxed-vakantie-modus te komen niet al gewoon in Nederland hebben? Dus vóórdat ik echt op vakantie ga!

Klinkt goed toch! Doe je met me mee?

Of je nu al wel of niet op vakantie bent geweest, meedoen aan deze mini-challenge zorgt er sowieso voor dat je in een positieve chill vibe komt. En dat is altijd goed toch!?

Wat is het plan? Vanaf vandaag doe ik iedere dag iets zomers. Iets wat me meteen aan vakantie doet denken. Iets waardoor ik meteen in vakantie stemming ben.

De eerste dag begint hier op mijn blog. De andere dagen gaan via mijn Insta Story. Volg me dus snel via @ivon1991 en kijk iedere dag mee met de opdracht van die dag.

Oké, tijd voor de eerste zomer-actie dus….
Dit moet iets zijn wat ik vaak zie. Zodat ik de hele week een reminder heb aan deze zomer-challenge.
En waar kijk ik nou het meeste naar op een dag? Misschien naar Rens? Nah, sorry schat, dat ga je toch echt niet winnen van… mijn telefoon!

Mijn telefoon ligt op het werk de hele dag trouw naast me op mijn bureau en ook thuis is hij eigenlijk altijd wel binnen handbereik. Niet te vergeten dat meerdere onderzoeken beweren dat we iedere dag meer dan 100 keer (!!) onze telefoon checken.

Nu heb ik een mooi telefoonhoesje, voornamelijk wit met lichtroze en blauwe bloemen. Niks mis mee, maar…. niet echt zomers.
Hoe langer ik naar mijn telefoonhoesje kijk hoe meer beelden van winter, sneeuw en kou in mijn hoofd komen.

Tijd voor iets vrolijkers! Via de webshop hoesjesdirect.nl zocht ik een nieuw telefoonhoesje uit.

hoesjesdirect zomerchallenge

Door de mooie Oriental print kom ik meteen wat meer in mijn “vakantie zen” stemming. En de fel oranje kleur doet me denken aan een zonsondergang op het strand met een cocktail in mijn hand….. YES dit telefoonhoesje brengt me duidelijk in vakantiestemming!

Dus voor Samsung Galaxy S9 hoesjesiPhone 6s hoesjes, of welke telefoon je dan ook hebt; maak je telefoon klaar voor de zomer!

Mijn telefoon is summer proof en de eerste stap naar een vakantie stemming is gezet. Maar we komen nog veel meer in vakantiestemming de komende dagen.

Hoe dan? Hoor ik je denken. Nou, dat blijft nog even geheim. Ik zou het namelijk super tof vinden als je deze challenge met mij meedoet! Ik kan je wel alvast iets verklappen… it involves teenslippers, parasolletjes en sangria 😉

Dus of je nu zelf mee gaat doen, of gewoon benieuwd bent hoe ik de challenge beleef.. Volg me snel op instagram (@ivon1991) en geniet van een heerlijk zomerse week!

Enjoy your Summer!

Liefs, Ivon

Dit artikel is geschreven in een samenwerking met hoesjesdirect.nl